Pood
Näitan 41–58 tulemust 58-st
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Lisa korvi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Lisa korvi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Lisa korvi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Lisa korvi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Lisa korvi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Lisa korvi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Loe edasi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.
-
Lisa korvi
Maitseainet kasutatakse: toiduainetes ja toorainetes kondiitritoodete ja pagaritoodete, piimatoodete, lihatoodete, jäätise, alkohoolsete ja alkoholivabade jookide, närimiskummi, lehetee jne tootmisel.
Toidu lõhna- ja maitseainete omadused:
Universaalne kasutamine mitmesugustes roogades.
Kõik maitsed on identsed looduslikega.
Need on termiliselt stabiilsed – neid saab kasutada küpsetistes ja kuumades jookides.
Soovitatav annus:
– kondiitritooted, küpsetised, magustoidud: 1–2 ml 1 kg toote kohta;
– karastusjoogid: 0,3–1,0 ml 1 liitri kohta;
E-sigareti vedelike isesegamine ei taga 100%-list ohutust.
Kõlblikkusaeg: lõhna- ja maitseaine 12 kuud kuivas ja pimedas ruumis temperatuuril 10–25 ° C ja suhtelise õhuniiskusega kuni 65%.